Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ημερίδα Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ποροϊων σε συνεργασία με τα υπόλοιπα Κ.Π.Ε. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει στις 13/4/2011 ενημερωτική ημερίδα με θέμα : "Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης : Μοχλός ευαισθητοποίησης και ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών".

Η ημερίδα έχει ως στόχο την ενημέρωση των εκπαιδευτικών και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας αναφορικά με φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ή και εκπαίδευσης, καθώς και την ανάπτυξη διαλόγου και συνεργασίας μεταξύ των φορέων - ατόμων, που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο αυτό.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa στην κοιλάδα Αγ.Αναργύρων στις Σέρρες από τις 11:30 έως και τις 15:15.

Η παρουσίαση στην ημερίδα για λογαριασμό του Δήμου Σιντικής ανατέθηκε σε μένα λόγω του γνωστικού μου αντικείμενου. Η εισήγηση που θα παρουσιάσω έχει τίτλο "Σχεδιασμός και Δράσεις για το Περιβάλλον" και θα περιλαμβάνει τις βασικές αρχές της περιβαλλοντικής πολιτικής του δήμου Σιντικής καθώς και τις συγκεκριμένες δράσεις στο πλαίσιο της εφαρμογής της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αντιδημάρχους Σ. Δήμου-Βακούφη, Τ. Τικτόπουλο και Δ. Μπακρατσά καθώς και την Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΣΙ. Ο. Φυταγκουρίδου για τη βοήθεια τους στην προετοιμασία της εισήγησης. Τα υπόλοιπα την Τετάρτη στις Σέρρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου